Konco-Konco!!!

Saturday, September 19, 2009

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI!!!!
Apa khabar kawan-kawan!! Saya mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN kepada seluruh rakyat MALAYSIA terutama yang mengenali diri ini.

Saya juga ingin memohon sejuta kemaafan kepada rakan-rakan semua di atas kesalahan yang pernah saya lakukan selama anda berkawan dengan saya sama ada yang zahir (mengutuk, mengejek, memangkah, memaku, memerli, mengusik, bergurau secara berlebihan dan lain-lain) ataupun yang batin (mengumpat, bersangka buruk, cemburu, mengaibkan, mencuri, mengata blakang2 dan lain-lain). Semoga Aidilfitri tahun ini menjadi Aidilfitri yang bermakna kepada kita semua dan harap-harap ALLAH memanjangkan umur kite supaya dapat merasa Aidilfitri pada tahun akan datang.

Di dalam kta bergembira, janganlah kta lupa kepada yang berduka. Sambutlah Aidilfitri ini dengan bersederhana agar diredhai oleh ALLAH S.W.T. Doakanlah kesejahteraan kepada yang telah pergi meninggalkan kita agar roh mereka dikalangan orang-orang yang beriman. Berhati-hati ketika dalam perjalanan untuk pulang ke kampung ataupown perjalanan untuk menziarahi rumah teman dan saudara. Jangan sampai mereka pula yang menziarah 'rumah' kita...

Sekian sahaja ucapkan Hari Raya tulus ikhlas daripada hati saya, Nur Syazwan Arasy Bin Norazmy alias SHAUN.

Sokonglah Industri Animasi Malaysia

No comments: